BRAND JOURNEYS

BRAND JOURNEYS

Ik geloof dat het tijd is om vaker onze wijsheid te delen, onze stem te laten horen en onze visies de wereld in te brengen.

In Brand Journeys ga ik in gesprek met betekenisvolle ondernemers, over hun reis van mens tot merk. 

Samen blikken we terug op de weg die zij heeft afgelegd, langs belangrijke thema’s, keuzes, uitdagingen, overwinningen
en alles wat haar heeft gevormd tot de persoon die zij nu is. 


Francis Pool

Merkstrateeg en oprichter van Notes and Ideas

BRAND JOURNEY - MARJAN DE HAAN

Brand Journey // Marjan De Haan

In deze eerste aflevering spreek ik met expert opstellingen ‘Marjan de Haan’, die inmiddels in meer dan 2600 sessies mensen begeleid in het vinden en innemen van de juiste plek.

En dat, weet ik inmiddels uit ervaring, brengt heel veel teweeg.

Het werd een open en oprecht gesprek waarin we terugblikken op de weg die Marjan afgelegd, langs belangrijke thema’s, ingrijpende gebeurtenissen, essentiële keuzes en alles wat haar heeft gevormd tot de persoon die zij nu is.

Luister je mee?

Luister Brand Journey #1

Marjan De Haan

Marjan De Haan // Expert opstellingen

Marjan de Haan, is expert in familie, relatie en organisatie opstellingen.

Een opstelling is een heldere weergave van hoe jij je verhoudt ten opzichte van een systeem. In zo’n systeem kan de dynamiek in de relatie tussen jou en dat andere verstoord zijn, omdat je niet op de juiste plek staat. In een opstelling los je dat op, door de plek in te nemen die van jou is.

Wil je meer weten over Marjan, ben je benieuwd naar haar sessies en wat dat voor jou kan betekenen?
Lees er alles over op haar website. 

BRAND JOURNEY - MARIEKE VERDENIUS

Brand Journey // Marieke Verdenius

In deze aflevering spreek ik met fotografe Marieke Verdenius die niet alleen door mij maar door meer dan 96000 volgers wordt bewonderd door haar adembenemende beelden waarop ze producten, mensen, merken en bijzondere plekken van over de hele wereld weet vast te leggen.

Ik ben ontzettend benieuwd naar haar geheim, maar vooral ook naar de vrouw achter de camera en met welke blik zij de wereld in kijkt.

Het werd een openhartig en kwetsbaar gesprek, waarin we terugblikken op de weg die Marieke heeft afgelegd, langs  ingrijpende gebeurtenissen, essentiële keuzes en belangrijke thema’s als verlies en vergankelijkheid, schoonheid, eigenheid en de kunst om je eigen leven vorm te geven.

Luister je mee?

Luister Brand Journey #2

Marieke Verdenius

Marieke Verdenius // Fotografe & Styliste

Marieke Verdenius werkt als internationale fotografe, art director & styliste.

Haar beelden ademen een serene schoonheid uit en kan je herkennen aan haar stijl die ze zelf omschrijft als calm, thoughtful, timeless & elegant.

Daarnaast host Marieke creatieve online sessies waarin ze haar kennis en ervaring deelt op het gebied van concept ontwikkeling, fotografie en styling. 

En organiseert ze inmiddels al de 30e editie van ‘The Gatherists’ ; a get together for the creation of new connections and eventually new ideas, collaborations, projects or even friendships. Because sometimes all you need to fuel your passion is a lovely conversation and a slice of homemade apple pie.

Bekijk hier de website van Marieke of volg haar op Instagram. 

BRAND JOURNEY - SEMRA CELEBI

Brand Journey // Semra Çelebi

In deze aflevering spreek ik met Semra Çelebi, die als jong moslimmeisje opgroeide in een klein Nederlands dorpje met beperkte mogelijkheden en een beperkt wereldbeeld.

Om hiervan los te breken, verhuist Semra naar Amsterdam en ontdekt ze al snel de kracht van haar stem waarmee ze zich al  20 jaar inzet voor diversiteit, inclusie en social impact. Met de lessen die ze leerde in haar zoektocht naar zichzelf en wat ze de wereld te brengen heeft, begeleidt ze nu vrouwen op eenzelfde weg.

Het werd een indrukwekkend gesprek over haar leven voor en na het dragen van haar hoofddoek, over onvoorwaardelijke liefde, over je aanpassen en erbij willen horen, over keuzes maken vanuit je hart en het gaan staan voor wie je bent.

Luister je mee?

Luister Brand Journey #3

WAT WIL JIJ DE WERELD IN BRENGEN?

( 1 : 1 ) BRAND RETREAT