Meet the Changemakers

Francis Pool

// Merk strateeg - Merk gids - Merk vormgever

Francis begeleidt je op intuïtieve en strategische wijze in het vormgeven van een merk dat volledig uitdraagt wat jij de wereld te brengen hebt.

View Profile

Peter Harper

// Spiritual Guide

Peter begeleidt je naar meer bewustzijn, helderheid en betekenis in jouw leven een een diepere verbinding met jezelf, je merk en de wereld om je heen.

View Profile

Geerteke van Lierop

// Specialist in performance en leiderschap

Geerteke begeleidt je in het ontplooien van jouw fundamentele rol zodat je in jouw authentieke kracht gaat staan en vanuit jouw visie met meer impact gaat ondernemen.

View Profile

Mariska Wessel

// Stemcoach & trainer

Mariska laat je de kracht van jouw stem ontdekken en leert je jouw merk boodschap in jouw unieke ‘tone of voice’ hoorbaar kan maken. 

View Profile

Fenneke Dam

// Ademcoach & trailer

"Fenneke begeleidt je om met de kracht van jouw adem om oude pijnen en patronen los te laten en meer levensenergie, helderheid en aanwezigheid te ervaren gedurende de dag."

View Profile

Salmaan Sana

// Experienced trainer & speaker

Salmaan leert je om een diepere verbinding te maken met jezelf, je merk en de wereld om je heen. Hij begeleidt je jouw purpose te vinden, je impact te vergroten en een verschil te maken met een betekenisvolle merk missie.

View Profile

Daphne Feller

Expert in Brein & Hart intelligentie

Daphne leert je je hoe je met de kracht van jouw brein en de intelligentie van jouw hart bewustere keuzes kan maken en het beste uit jezelf te halen als mens, ondernemer en leider.

View Profile

Ida Leonhard

Psychotherapeut

Ida begeleidt je om een diepere verbinding te maken met jouw lichaam en psyche waardoor je vanuit jouw natuurlijke flow gaat leven en werken.

Pernille Kok – Jensen

// Trend Strateeg

Pernille inspireert je met haar visie op de opkomende trends en markt ontwikkelingen en leert hoe je voor jouw eigen merk de vertaling kan maken van trends naar innovatieve merk ideeën.

View Profile

Els Dragt

// Trendonderzoeker

Els leert je om als ware trend detective trends te spotten, te analyseren en te vertalen naar innovatieve ideeën voor jouw merk.

View Profile

Merel Braakman

// Marketing Strateeg

Merel begeleidt je in het creëren van een sterke merk strategie en het ontwikkelen van merkcommunicatie waarmee je waarde levert, mensen raakt en in beweging brengt.

View Profile

Jasmijn Vonsée

// Cinematographer & Photographer

Jasmijn begeleidt je in het ontwikkelen van unieke merk video’s met een herkenbare look & feel om op jouw authentieke wijze je merkboodschap in beeld te brengen.

View Profile

Noa Lodeizen

Director Ashoka Netherlands

Noa begeleidt je in het vergroten van jouw impact en invloed om met jouw merk een positieve bijdrage te leveren en met de skills van een changemaker echt een verschil te maken.

Naomi Saelens

// Confidence Coach

"Naomi laadt je op compassievolle wijze verbinden met jouw essentie om vanuit jouw authentieke kracht werkelijk tot bloei te komen."

View Profile