Check in – Van mens tot Merk

Check in - Van mens tot Merk

Herken je dat? Je hebt een eigen onderneming, maar het gevoel dat je veel meer uit jezelf én je merk kunt halen? Je mist een helder overzicht en maakt te weinig bewuste keuzes die voortkomen uit een sterke merkstrategie? Of je hebt heel veel plannen en ideeën, maar mist de juiste tools om deze vorm te kunnen geven? Dan is dit hét programma voor jou!

Met trots presenteer ik het programma ‘Check in – van Mens tot Merk.’

Tijdens deze Check in begeleidt Peter Harper (van The Drunken Monk) je met zijn levenswijsheid, guided meditations en effectieve tools. Hij leert je om meer in het nu te zijn, meer flow te ervaren gedurende de dag en een diepere verbinding te maken met jezelf en je merk.

Ik neem je mee in de wereld van branding en leer je hoe je een strategisch sterk en betekenisvol merk kan bouwen. Door in kaart te brengen waar je nu staat én waar je naartoe wilt, maak je inzichtelijk welke stappen er nodig zijn om dit te realiseren.

Tijdens de Check in deel ik dé formules waarmee je – als mens en merk – het verschil maakt. Ik begeleid je in de weg om jouw ideeën vorm te geven en vanuit de rol die bij jou past, de wereld in te brengen.

Ben je erbij? We verwelkomen je graag op 29 september van 09:00 – 14:00 uur in de vernieuwde Room of Ideas. Voor meer informatie en aanmelden klik hier.