Educational journeys

In de academy van Notes and Ideas bieden we een platform met educational jouneys;
een educatieve beleving van vernieuwende programma’s die je doorloopt via een Filmische Masterclass, een innovatieve Web app en een online Community.

Dat leg ik even verder uit;
-De Filmische masterclass is een combinatie van een interview, masterclass en korte film waar het specifieke thema en methodes op authentieke wijze tot leven wordt gebracht.
-De innovatieve Webapp is een virtuele leer omgeving waarbij per module vragen & opdrachten via digitale tools, audio en video’s in combinatie met waardevolle worksheets en templates worden uitgewerkt. 
-De online Community is een virtuele ontmoetingsplek waar likeminded deelnemers verhalen, inzichten & ervaringen met elkaar delen via video stories, chats en een gepersonaliseerde portfolio pagina.

Leaning apart together
Zo bieden we een vernieuwde vorm van leren en communiceren waarbij we educatie, emotie en esthetiek samenbrengen en de virtuele en fysieke laten samenwerken. The best of all worlds dus.
Je doorloopt de programma’s alleen én tegelijkertijd met andere gelijkgestemde deelnemers, waarbij deze support groep een essentiële rol zal spelen in het traject. 

21 Day Brand Retreat //
Op 21 februari starten we met ons eerste unieke programma; de ‘21 Day Brand Retreat‘ waarbij je je gedurende 21 modules als mens en merk gaat verdiepen, verrijken en vernieuwen.
Ben jij er ook klaar voor om jouw plannen en ideeën te vertalen naar een duurzaam merkfundament waarmee je op jouw unieke wijze het verschil gaat maken?
Klik hier voor meer informatie!