Changemaker / Naomi Saelens

Naomi Saelens

// Confidence Coach

"Naomi laadt je op compassievolle wijze verbinden met jouw essentie om vanuit jouw authentieke kracht werkelijk tot bloei te komen."

“Als je kan los laten wie je denkt dat je moet zijn en in jouw authentieke kracht gaat staan, dan kan je echt voluit leven en de meeste impact hebben.”

Naomi Saelens

Naomi Saelens //

Verbinding, met jezelf en met anderen, dit is het centrale thema in het werk van Naomi als confidence coach.
Zij helpt leiders, in de breedste zin van het woord, om een sterke, compassievolle verbinding te maken met zichzelf.
Om zo vanuit hun essentie te leven en werkelijk tot bloei komen.
“Als je kan los laten wie je denkt dat je moet zijn en in jouw authentieke kracht gaat staan, dan kan je echt voluit leven en de meeste impact hebben.”

Dit is ook Naomi’s persoonlijke reis geweest.
Met een sterk internationale achtergrond, waarin de vraag “waar hoor ik thuis?” een belangrijke rol speelde bewoog zij zich door de wereld. Gekoppeld met haar sensitiviteit, maakt dit dat zij een groot inlevings- aanpassingsvermogen heeft: ze beweegt zich makkelijk in verschillende omgevingen en met diverse mensen.  Als bruggenbouwer ligt haar focus vaak op harmonie en verbinding creëren.

Naomi’s focus ligt op het vergroten van innerlijk zelfvertrouwen en persoonlijk leiderschap van ambitieuze en purpose-driven leiders. Tevens is zij werkzaam als coach & facilitator bij het Women’s Leadership Programma van Carla Clarissa en werkt zij samen met een aantal internationale vrouwenfondsen.

Voor Notes and Ideas zet Naomi zich in als coach voor 1-op 1 coaching tijdens of na het volgen van de 21 Day Brand Retreat.